Hoe laat is het nu in:  wereldklok
 

Videoconferencing!

High_Definition_Videoconferencing

Videoconferencing is momenteel populairder dan ooit. Tal van bedrijven en organisaties ontdekken de geweldige mogelijkheden om te reizen zonder te verplaatsen en elkaar te zien zonder eerst uren in vliegtuig of auto door te brengen. Bestuursvergaderingen, voortgangsoverleggen, productbesprekingen of een sollicitatiegesprek, elke vorm van overleg of bijeenkomst is in beginsel mogelijk via videoconferencing.
En uw investering verdient zich heel snel terug, want u bespaart niet alleen veel geld (tot wel 75% op uw reis- en verblijfskosten!), maar vooral heel veel tijd. Tijd die u en uw medewerkers minder hoeven door te brengen in auto's, vliegtuigen, wachtruimtes en hotels en dus nuttiger en vooral rendabeler kunnen benutten.

Conferencing4All is dé specialist op het terrein van videoconferencing. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie en daarbij is de verhouding prijs/kwaliteit voor ons buitengewoon belangrijk. Naast dealer van diverse topmerken zijn wij ook gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van videoconferencing oplossingen. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u op (zeer) korte termijn videoconferencing wilt inzetten voor een meeting, een symposium of gewoon een bijzonder overleg. Of het nu bij u op kantoor moet plaatsvinden of op een vergaderlocatie bij u in de buurt of zelfs in het buitenland, Conferencing4All regelt het voor.

Meer weten? Graag nodig ik u uit voor een demonstratie, uiteraard geheel vrijblijvend. Niets is overtuigender dan het zelf zien, voelen en ervaren van deze nieuwe mogelijkheden. U ervaart hoe moderne HD-videoconferencing werkt en u krijgt ter plekke waarschijnlijk inspirerende ideeën hoe en waar u deze oplossing in uw bedrijf of branche kunt toepassen!
Bel of mail voor een vrijblijvende en gratis demo in onze showroom in Elst of in het experience center van Go Telecom in Dordrecht.

Etko Cretier
Conferencing4All
GSM  06-2258 3470
cretier@conferencing4all.nl

Meer voordelen van videoconferencing »

LifeSize Universal Communication

Klik op deze link voor een video met uitleg over het nieuwste LifeSize product: LifeSize Universal Communication

Read more »
 

De voordelen

Sed congue lacinia leo, sed dignissim odio pharetra vel. Fusce a dignissim dui. Fusce semper porttitor enim dapibus venenatis.

Read more »
 
 

Met Videoconferencing kunt u concreet bijdragen aan de CO2 reductie en het MVO beleid van uw organisatie!

Lees verder »
Help & Support

pijl Eerder gestelde vragen en FAQ
pijl Helpdesk
pijl Downloads en handleidingen
pijl Drivers en updates
pijl Links

Contact &
Aanvraag gratis demo

Mobiel: +31  06 2258 3470
Email: info@conferencing4all.nl

Vraag nu een gratis demonstratie!

Aanvragen vrijblijvende demo»