Hoe laat is het nu in:  wereldklok
 

Videoconferencing bij u in de buurt

Hoewel videoconferencing zich mag verheugen in een snel stijgende populariteit is het aantal bedrijven dat zelf over apparatuur beschikt nog relatief klein. Voor al die bedrijven die (nog) niet beschikken over een eigen installatie is het toch mogelijk om de voordelen van videoconferencing te benutten voor incidenteel of bijzonder gebruik. Op een groeiend aantal locaties, meest bij hotels en vergadercentra, kunt u deze dienst inhuren. Zo is het mogelijk om voor een belangrijke vergadering, een speciale gelegenheid, training of symposium contact te leggen met deelnemers, sprekers of andere betrokken elders in de wereld. Uiteraard biedt dit ook de mogelijkheid om tegen lage kosten deze nieuwe techniekl eens in de praktijk uit te proberen.
Een snel groeiend aantal vergaderlocaties werkt hiervoor samen met Conferencing4All. De vergadercentra bieden u een zaal of boardroom bij u in de buurt met alle gebruikelijke services en Conferencing4All zorgt ter plekke voor de videoconferencing. Alles staat voor u gereed en u kunt probleemloos op afstand vergaderen.

Kijk hier voor de beschikbare locaties!VergaderGroen!

Videoconferencing is bij uitstek een "groene" technologie.
Iedere keer dat u via videoconferencing bij elkaar komt en niet een lange rit of vlucht hoeft te maken, bespaart u allereerst heel veel geld en tijd, maar ook nog eens vele kilo's CO2. Vandaar dat  vergaderen via videoconferencing perfect past binnen uw MVO-doelstellingen en bijdraagt aan Duurzaam Ondernemen.

Onder de naam VergaderGroen bieden wij u een groot aantal locaties in midden en oost Nederland waar u op afroep gebruik kunt maken van videoconferencing. Deze locaties zijn door ons geselecteerd op hun kwaliteit en gastvrijheid maar uiteraard ook op hun technische geschiktheid. Op al deze locatie is videoconferencing voor u op afroep (desnoods binnen enkele uren) beschikbaar
Meer »


 

Videoconferencing ook te huur op uw eigen locatie

Misschien wilt u videoconferencing wel een keer toepassen in uw eigen boardroom of vergaderzaal of op een externe locatie die nog niet op onze lijst staat. Ook dan kunnen wij u in de meeste gevallen van dienst zijn en een passende tijdelijke oplossing aanbieden. Videoconferencing is echter wel zeer afhankelijk van beschikbare verbindingen en technische omstandigheden, vandaar dat we voor dit soort sessies wel enige extra voorbereidingstijd moeten reserveren. Bij voorkeur wordt tenminste een week voor het evenement samen met de lokale ICT-beheerder de mogelijkheden bekeken en gestest en optimale opstelling bepaald. Soms kan dan ook blijken dat videoconferencing op die locatie en onder die omstandigheden niet mogelijk is.  Heeft u dus  echt grote haast, dan is gebruik van een door ons voorbereide locatie aan te bevelen: daar is met zekerheid een goede dataverbinding beschikbaar.

Bij incidentele videoconferencing op locatie worden extra kosten voor voorbereiding in rekening gebracht.

Bel  ( 06 - 2258 3470 ) of mail ons voor meer informatie!

 

 
 

Met Videoconferencing kunt u concreet bijdragen aan de CO2 reductie en het MVO beleid van uw organisatie!

Lees verder »
Help & Support

pijl Eerder gestelde vragen en FAQ
pijl Helpdesk
pijl Downloads en handleidingen
pijl Drivers en updates
pijl Links

Contact &
Aanvraag gratis demo

Mobiel: +31  06 2258 3470
Email: info@conferencing4all.nl

Vraag nu een gratis demonstratie!

Aanvragen vrijblijvende demo»