Hoe laat is het nu in:  wereldklok
 

Videoconferencing - Voor wie


Videoconferencing maakt het mogelijk om op afstand optimaal met elkaar te communiceren, om te reizen zonder u te verplaatsen. Talloos zijn de mogelijkheden om deze techniek in te zetten  en er voordeel mee te behalen.

Tot een aantal jaren geleden bleef het gebruik beperkt tot vooral grote internationale bedrijven met een wereldwijd netwerk waartussen veel overleg en afstemming plaatsvond. De dure apparatuur en hoge operationele kosten waren alleen door grote bedrijven op te brengen. De matige kwaliteit namen ze daarbij voor lief, want beter was niet beschikbaar.

Inmiddels is die situatie totaal gewijzigd: de apparatuur is enorm verbeterd in kwaliteit en gedaald in prijs, beeldschermen zijn extreem veel groter maar ook goedkoper en verbindingen via internet kosten een fractie van de oude telefoonlijnen. Vandaar dat videoconferencing voor veel meer bedrijven een serieuze optie is en ook binnen Nederland en zelfs binnen de eigen regio succesvol kan worden ingezet.


, grote beeldschermen zijn tegen lage kosten


kan op allerlei manieren en tal van plaatsen worden ingezet.


The latest template version and CMS conversions for platforms such as WordPress and Blogger can be found at the official Simple Magazine website template page.

For more templates, questions and comments please visit Arcsin Web Templates.

Read more »

Article title

Integer diam elit, condimentum ac semper ut, tincidunt non diam. Ut congue rutrum justo at commodo. Aenean euismod tincidunt lorem scelerisque euismod.

Read more »
 

Second Article Title

Sed congue lacinia leo, sed dignissim odio pharetra vel. Fusce a dignissim dui. Fusce semper porttitor enim dapibus venenatis.

Read more »
 
 

Met Videoconferencing kunt u concreet bijdragen aan de CO2 reductie en het MVO beleid van uw organisatie!

Lees verder »
Help & Support

pijl Eerder gestelde vragen en FAQ
pijl Helpdesk
pijl Downloads en handleidingen
pijl Drivers en updates
pijl Links

Contact &
Aanvraag gratis demo

Mobiel: +31  06 2258 3470
Email: info@conferencing4all.nl

Vraag nu een gratis demonstratie!

Aanvragen vrijblijvende demo»